Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doletio iz Graza

Vrsar: Otkriveno zašto se zrakoplov srušio na terasu kafića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sportski zrakoplov srušio se na vrsarsku zračnu luku zbog greške pilota, izvijestio je nakon završetka očevida istražitelj za zrakoplovne nesreće iz Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu Danko Petrina.

U kratkoj izjavi nakon obavljenog očevida na vrsarskom aerodromu Petrina je rekao da je utvrđeno da se radi o grešci pilota i kako je najvažnije da nije bilo stradalih.

Pročitajte i ovo Ilustracija u sjeverozapadnoj Kanadi Srušio se mali putnički avion koji je prevozio radnike: Samo jedna osoba preživjela Policija u selu Yablonovo prevozio ukrajinske zarobljenike Misteriozni objekti ispadali iz ruskog aviona netom prije nesreće?

Sportski zrakoplov u petak se u vrsarskoj zračnoj luci na terasu ugostiteljskog objekta srušio oko 11:40 sati. Radi se o zrakoplovu OECHE registriranom u Austriji, a pilot je imao sve potrebne dozvole za let, odnosno "fly" plan iz Graza prema Vrsaru.

FOTO Vrsar: Zrakoplov se srušio na terasu kafića

U zrakoplovu su bili pilot i kopilot - otac i sin, 55-godišnji Hermann Eigner i 19-godišnji Andreas Eigner, koji su iz Graza prema Vrsaru poletjeli u 10:10 sati. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene