Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kriv je'

Zbog 50 prometnih prekršaja dobio 15 dana zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prekršajni sud u Belome Manastiru proglasio je krivim 24-godišnjaka iz baranjskoga mjesta Meca koji je dosad počinio 50 prometnih prekršaja te mu ‘zbog osnovane bojazni’ da će i dalje činiti prekršaje odredio kaznu od 15 dana zatvora i 1000 kuna, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Okrivljenik je tijekom redovitoga nadzora prometa 17. veljače u Dardi zatečen kako vozi osobni automobil iako mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima ‘B’ kategorije. Dosad ima 50 evidentiranih prekršaja i šest negativnih bodova.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neodgovorni vozači Oglušili se na zabranu: Policija s autoceste ''skidala'' vozila, dvojica kamionima blokirala staru cestu za Rijeku Policija; ilustracija - 1 Isključeni iz službe Policajci s onu stranu zakona: Veliki udarac za struku kojoj kronično nedostaje kvalitetnih ljudi

U posljednje dvije godine tri je puta zatečen za upravljačem osobnog automobila iako su na snazi bile mjere zabrane upravljanja motornim vozilima ‘B’ kategorije koje su mu izrečene, priopćila je osječko-baranjska Policijska uprava. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene