Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na Čiovu

Zatvorio se u kuću s plinskom bocom i prijetio eksplozijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava drama odigravala se na Čiovu, u naselju Mastrinka, gdje su specijalci i policija tri sata uvjeravali muškarca da ne aktivira plinsku bocu.

Što je razlog zbog kojega je čovjek iz kuće izbacio ženu i dijete i zabarikadirao se s plinskom bocom, prijeteći da će sve dići u zrak, još uvijek se ne zna.

Pročitajte i ovo Eksplozija plina u Varaždinu Strava u autoservisu FOTO Detalji eksplozije u Varaždinu: Tri osobe završile u bolnici, opečen i učenik (15), bio je na praksi Eksplozija u Đelekovcu - 1 obitelj ostala bez krova nad glavom "Sreća u svemu da su svi ostali živi": Gotov očevid eksplozije u Đelekovcu

Policija je oko 20 sati i 15 minuta riješila krizu nakon dugotarajnog pregovaranja. Kuća u koju se zatvorio 43-godišnjak okružili su specijalci, policija, vatrogasci i Hitna pomoć, a situacija je riješena nakon par sati.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.Neslužbeno doznajemo da je svemu kumovao alkohol. Navodno je prije no što je drama počela, viđen u susjedstvu vidno alkoholiziran. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene