Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijedio joj prste

Zatvorenik tijekom pregleda napao liječnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnatelj Uprave za zatvorski sustav Branko Peran potvrdio je da je zatvorenik riječkog zatvora M.Š. prilikom pregleda napao liječnicu.

'Dana 20. rujna 2010. godine oko 15,15 sati u ambulanti Zatvora u Rijeci prilikom liječničkog pregleda zatvorenik u istražnom zatvoru M. Š. napao je službenu osobu Zatvora u Rijeci i ozlijedio joj prste desne ruke (dvije porezotine dužine cca 3 cm). Brzom intervencijom pravosudne policije spriječen je daljnji napad', stoji u službenom očitovanju Uprave za zatvorski sustav.

Pročitajte i ovo KBC Zagreb Sasula uvrede Prijetila ravnatelju KBC-a jer nije dobila specijalizaciju: "Crknite Hercegovci, pi*ka vam materina ustaška'" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

U očitovanju koje potpisuje ravnatelj Uprave za zatvorski sustav Branko Peran navodi se i da je Zatvor u Rijeci o incidentu u istražnom zatvoru izvijestio Sud koji vodi postupak radi utvrđivanja stegovne odgovornosti zatvorenika i izricanje stegovnih mjera. M.Š. (22) nepravomoćno je, na riječkom Županijskom sudu, osuđen na dva i pol godine zatvora zbog dva razbojstva, pljačke sportskih kladionica na Grpcima i Viškovu pokraj Rijeke. (HIna)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene