Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog krađe novca

ZATOČIO JE I MUČIO Pakoštanac osumnjičen da je pokušao ubiti poznanicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija osumnjičila je 65-godišnjeg Pakoštanca da je u utorak 54-godišnju poznanicu, koju je optužio da mu je ukrala novac, zatočio, vezao te teško ozlijedio, izvijestila je u četvrtak zadarska Policijska uprava.

On je, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u protupravno oduzimanje slobode, nanošenje teških tjelesnih ozljeda i ubojstva u pokušaju, priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović Europol - 2 Osobna karta kriminala Kriminalne mreže duboko su infiltrirane u sve pore društva, a u europskim bandama visoko kotiraju i Hrvati: "Više se ne možete skrivati"

UBOJSTVO U KRČENIKU Uhićen osumnjičenik (52) koji je hladnim oružjem usmrtio sumještana nakon svađe

Kako se navodi u priopćenju, biogradski policajaci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u utorak, u svojoj kući u Pakoštanima, protupravno zatočio 54-godišnju poznanicu koju je optužio da mu je otuđila novac, vezao je i pri tom teško ozlijedio. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene