Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zaspao i pao u prazan bazen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Dragun (59) iz Žrnovnice zadobio je teške ozljede glave u nesvakidašnjoj nesreći koja se u srijedu oko 18 sati dogodila u dvorištu njegove obiteljske kuće na padinama Mosora. Sunčao se uz rub praznog bazena, ali je zaspao i upao unutra, udarivši glavom u tvrdu podlogu.

Pao je s visine od oko dva metra. Susjedi su shvatili da se nešto događa tek kada su pred kućom Dragunovih primijetili vozilo Hitne pomoći, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija Trovanje Koliko je opasan klor? Jaka kemikalija može izazvati i smrt Evakuacija hotela Radisson Blu u Splitu - 4 službe na terenu Otkriveno što se dogodilo s klorom: Evakuiran splitski hotel, pet osoba je u bolnici

Kazali su da ga je prva ugledala supruga Henny, Norvežanka koja se u Žrnovnicu doselila prije pet godina. Uhvatila ju je panika kada je vidjela supruga oblivenog krvlju na dnu praznog bazena. Pozvala je njegovu sestru, koja je o nesreći obavijestila liječnike.

Navodno je gotovo sat vremena ležao u lokvi krvi prije nego što ga je primijetila supruga. Hitno je prevezen u splitsku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć, a zbog razbijene lubanje i nagnječenja mozga hospitaliziran je na Odjelu neurokirurgije. Ozljede su okarakterizirane kao opasne za život, a stanje mu je stabilno.

Tomislav Dragun godinama je radio u Norveškoj kao profesor tjelesnog odgoja, a u Žrnovnicu se doselio nakon što je otišao u mirovinu. (ib)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene