Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stabljike visoke do 2 i pol metra

Zasjeda: Uhvatili 30-godišnjaka u berbi marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Interventna policija u postavljenoj je zasjedi uhvatila 30-godišnjeg B.M. kako bere listove sa stabljike indijske konoplje u Čukuru.

Nedaleko od Hrvatske Kostajnice, u blizini spomen obilježja Gordanu Ledereru, uhićeni je tijekom protekla tri mjeseca posijao sjemenke, iz kojih je izraslo čak stotinu stabljika visokih i do dva i pol metra.

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Marihuana koju je uzgojio u polju iza napuštene kuće ima tržišnu vrijednost od 100.000 kuna. Prijeti mu kazna od jedne do 10 godina zatvora.

'Pretražili smo njegovu obiteljsku kuću u Slabinji gdje je pronađeno i oduzeto sedam sjemenki. Osumnjičeni je prekjučer uz kaznenu prijavu zbog zlouporabe opojnih droga doveden istražnom sucu Županijskog suda u Sisku koji mu je odredio zadržavanje od 48 sati u sisačkom zatvoru', kazala je Natalija Mezak-Dolenčić, službenica za odnose s javnošću PU sisačke. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene