Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U žalbi na presudu

Zaprijetio sutkinji smrću pa završio u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila 54-godišnjeg muškarca koji je u žalbi na presudu zaprijetio smrću sutkinji zagrebačkog Općinskog građanskog suda.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je Zagrepčanin S.P. uhićen u subotu i zadržan u pritvoru zagrebačkog Istražnog centra, nakon što je sa suda prijavljeno da je u žalbi zaprijetio smrću sutkinji koja je vodila postupak protiv njega. Osumnjičen je za kazneno djelo prijetnje, a tužiteljstvo bi protiv njega trebalo podnijeti optužni prijedlog.

Pročitajte i ovo Ilustracija Detalji presude Oslobođena sutkinja koja je optužena da je krala u C&A-u: "Dobila sam PTSP. Ne kažem da sam luda, ali ne daj Bože da nešto u trgovini zazvoni" Ilustracija Apsurdnost pravosuđa Sutkinja krala po dućanima, druga primala mito: Obje i danas primaju pola plaće da ne rade

Otprije poznat policiji

Zagrebačkoj policiji 54-godišnji osumnjičenik je od ranije poznat po više kaznenih djela. Palača pravde u Vukovarskoj ulici, u kojoj je smješten zagrebački Općinski građanski sud, prije deset godina bila je poprište masakra u kojem je ubojica Mato Oraškić tijekom imovinske rasprave o bračnoj stečevini hicima iz pištolja ubio svoju bivšu suprugu Gordanu Oraškić, njenu odvjetnicu Hajru Prohić i sutkinju Ljiljanu Hvalec, a teško ranio daktilografkinju Stanku Cvetković. Ubojica je pravomoćno osuđen na 40 godina zatvora.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene