Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđuju se okolnosti

Zapovjednik teretnog broda poginuo tijekom rada na palubi kod Raba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture izvijestilo je o stradalom zapovjedniku teretnog broda koji je preminuo tijekom rada na palubi broda kod otoka Dolin, u Barbatskome kanalu.

Službenici Lučke ispostave Rab izvijestili su Nacionalnu središnjicu za usklađivanje traganja i spašavanje na moru (MRCC Rijeka) o spasilačkoj akciji pokrenutoj prema državljaninu Republike Hrvatske, koji je smrtno stradao u četvrtak oko 14 sati na teretnom brodu "Pjeskar", hrvatske zastave.

Njime je zapovijedao tijekom radova u uvali Samotorac na otoku Dolin, u Barbatskome kanalu, priopćeno je iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

O događaju je iz MRCC Rijeka odmah obavještena Postaja pomorske i aerodromske policije Rijeka, čija brodica je angažirana prevesti pripadnike Javne vatrogasne postrojbe Rab na poziciju nesreće, dodaju iz Ministarstva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija kod Dugog Sela Struja udarila radnika u trafostanici: Nedugo nakon nesreće preminuo u bolnici

Prema dostupnim informacijama stradali zapovjednik broda, preminuo je u trenutku nesreće, koja se dogodila na palubi broda.

Točne okolnosti koje su prethodile ovoj tragičnoj nesreći utvrdit će se očevidom, koji provodi Lučka ispostava Rab u suradnji sa službenicima Policijske postaje Rab, izvijestilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene