Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri velike pošiljke

Zaplijenjeno 78,969 kilograma skunka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu tri veće zapljene marihuane, u dubrovačko-neretvanskoj Policijskoj upravi održana je konferencija za novinare.

Uz voditelja Odsjeka za drogu dubrovačko-neretvanske Policijske uprave Hrvoja Neusidla na konferenciji je sudjelovao i predstojnik Carinske ispostave Karasovića Miho Arbulić.

Kako je istaknuto, policija je od 25. do 31. srpnja na međunarodnim cestovnim graničnim prijelazima Karasovićima i Kleku zaplijenila tri velike pošiljske genetski modificirane marihuane, tzv. "skunk", ukupne težine 78,969 kilograma.

Osobe uhićene zbog posjedovanje marihuane su strani državljani, i to Rumunjske, Albanije, BiH i Slovenije.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Španjolskoj Uhićen Crnogorac s Interpolove tjeralice: Pogledajte kakav je show napravio prije nego što je pao policiji u ruke Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena

Droga vrijedna 1.185.000 kuna

Voditelj Odsjeka za droge Hrvoje Neusidl istaknuo je kako je riječ o drogi vrijednoj 1.185.000 kuna ili četiri milijuna ako se proda na ulici, a na zapadnoeuropskom tržištu vrijednost bi joj bila dvostruko veća, to jest osam milijuna kuna.

Na konferenciji za novinare istaknute su i dvije velike zapljene na graničnome prijelazu Karasovićima, gdje je u veljači ove godine zaplijenjeno 25 kilograma droge, i u travnju 105,75 kilograma, što je ujedno najveća količina zaplijenjene marihuane u posljednjih nekoliko godina. (Hina)

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene