Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija na Bajakovu

Zaplijenjeni parfemi vrijedni 4,5 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U turskom šleperu su pokušali prošvercati čak 45 tisuća parfema.

Vukovarski carinici spriječili su na graničnome prijelazu Bajakovu pokušaj krijumčarenja oko 45 tisuća komada raznih vrsta skupocjenih parfema vrijednih oko 4,5 milijuna kuna, te pokušaj ilegalnog unosa 560 tisuća eura, rečeno je na konferenciji za novinare vukovarske carinarnice.

Pročitajte i ovo Davor Božinović Manji broj ilegalnih prijelaza Božinović najavio kupnju skupocjenih helikoptera: "Smanjit ćemo pritisak na Hrvatsku granicu i EU" Slika nije dostupna DOBAR POLICIJSKI ULOV Najveća zapljena lijekova na granici: Vukovarska policija na Bajakovu pronašla 628.900 psihotropnih tableta

Po riječima pročelnika te carinarnice Hrvoja Čovića, zaplijenjeni parfemi pronađeni su u kartonskim kutijama omotani plastičnim vrećama u tegljaču turskih registarskih oznaka kojim je upravljao turski državljanin. On je carini prijavio provoz pod TIR karnetom tekstilne robe za Francusku, to jest dokument kojim se pojednostavnjuju carinske formalnosti u međunarodnome prijevozu robe.

Protiv vozača kamiona provodi se hitni prekršajni postupak, rekao je Čović. Istaknuo je da su carinici jučer spriječili i pokušaj ilegalnog unosa deviza u iznosu od 560.000 eura, koje su bez prijave cariniku u Hrvatsku pokušali unijeti strani državljani, bračni par Talijan i Srpkinja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene