Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao

Zapaljeni automobili zadarskog odvjetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očevidom u slučaju jutrošnjeg požara dva osobna automobila, u Zadru, za koje se neslužbeno doznaje da su u vlasništvu članova obitelji odvjetnika Davora Buljana, zadarska je policija utvrdila da je požar vejrojatno namjerno izazvan zapaljivom tekućinom.

Kako kažu u Policijskoj upravi zadarskoj, iznos štete bit će
naknadno utvrđen, a policija će podignuti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine.

Pročitajte i ovo Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti Ilustracija Snimile kamere Odvjetnik divljački napao kolegicu, unosio joj se u lice i zaprijetio: "'Oćeš da ti opalim šamar? Kad izađeš sa suda..."

Požar na automobilima "Toyota Rav 4" i "Opel Tigra" zadarskih registracijskih oznaka, dogodio se noćas oko 1 sat ispred obiteljske kuće u Ulici dr. Franje Tuđmana, a ugasili su ga djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Zadar oko 1,15 sati.

Prije mjesec dana odvjetnik Davor Buljan pretučen je pred svojim restoranom u zadarskoj četvrti Arbanasi, a policija nije otkrila napadača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene