Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prisebni i spretni

Zapalilo se dizalo s dvojicom mladića unutra, obojica uspjela pobjeći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zgrada ima video nadzor pa će snimke pomoći da se utvrdi je li u zgradu ulazio netko 'nepozvan'.

Dvojici mladih Puljana prisebnost i spretnost pomogli su da se bez ozljeda izvuku iz dizala u zgradi u Ulici kamenjak 3 na Verudi koje je u nedjelju u noći, oko 1.20 sati, zahvatio požar.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

>> VIDEO U neboder visok 47 katova zaboravili ugraditi lift

Mladići su bili u dizalu na prvom katu kad je odnekud počelo 'dimiti, a potom je i planulo. Uspjeli su brzo iskočiti, zgrabili aparat za gašenje i počeli gasiti vatru, a uto su stigli i vatrogasci koji su požar koji je već zahvatio cijelo dizalo ugasili.

Mladići su, ispričali su još ne vjerujući što im se dogodilo, tek nakon što su iskočili iz lifta i vidjeli kako se vatra brzo širi, shvatili da su bili u opasnoj situaciji. Prema prvim informacijama došlo je do zapaljenja instalacija dizala, no da li je tehnički kvar ili nesmotrena, a moguće i namjerna ljudska radnja , uzrok požara znat će se nakon što bude završen očevid.

Zasad je poznato da je vatra krenula od stropa i proširila se na cijelo dizalo. Zgrada inače ima video nadzor pa će snimke pomoći da se utvrdi je li u zgradu ulazio netko 'nepozvan'. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene