Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radili i signalno-sigurnosni uređaji

Zaobišao spušteni branik pa poginuo u naletu vlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač osobnog automobila poginuo je tijekom prelaska željezničko-cestovnog prijelaza između mjesta Darda i Osijek jutros u 3.33 sati kada je podletio pod vlak.

Nesretni je vozač, prema prvim informacijama, ignoriraosvjetlo-zvučnu signalizaciju o dolasku vlaka kao i spušteni polubranik, te je na mjestu poginuo kada je na njega naletio vlak koji se kretao prema Belom Manastiru.

Pročitajte i ovo Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi

U trenutku nesreće signalno-sigurnosni uređaji su radili, a vozač je obilazio spuštene polubranike, priopćili su iz HŽ-a.Vlak je nakonsudara s osobnim vozilom isklizno iz tračnica.

Sve mjerodavne ekipe su na terenu radi očevida.Do normalizacije željezničkog prometa putnici će se prevoziti autobusima na relaciji Osijek - Beli Manastir - Osijek, pojasnili su iz HŽ-a. (VLM Agencija)  
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene