Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prisjela mu šala

Zaključao ga i zlostavljao jer mu se 'našalio' sa ženom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog protupravna oduzimanja slobode policija je uhitila i kazneno prijavila 39-godišnjeg muškarca iz Makarske.

Policajci su u nedjelju uhitili 39- godišnjaka, koji je jednoga muškarca zatočio u skladištu, izjavila je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj. Osnovano se sumnja da je 39- godišnjak, u nedjelju oko 14,30 sati, u skladište svoga ugostiteljskog objekta u Makarskoj, nasilno ugurao, a potom i neko vrijeme držao zaključana 22-godišnjaka, koji mu je neposredno prije toga dovezao prethodno naručeno piće.

Pročitajte i ovo Piće na polici trovanje pićem Kakva je to lužina pronađena u uzorku iz Rijeke? Stručnjak pojašnjava detalje Ugostiteljstvo - 4 trovanje pićima Pobunili se i ugostitelji: "Mogli smo prevenirati ranije da smo imali adekvatne informacije"

Pitao za glazbenu želju

Nakon što je supruga 39-godišnjaka rekla dostavljaču da pola dovezena pića ostavi u ugostiteljski objekt, a pola u skladište, 22-godišnjak je u šali upitao ženu, želi li i glazbenu želju, što je nju očito povrijedilo, pa je sve ispričala mužu. Zato je 39-godišnjak zaključao mladića u skladište, natjerao ga da kleči te mu pritom prijetio motkom koju je držao u ruci. Nakon što je intervenirao poslovođa poduzeća, 39-godišnjak je mladića pustio na slobodu, doznaje se u policiji. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene