Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavio je suprug

Zagrepčanka privedena zbog zlostavljanja supruga i djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nasilničkog ponašanja u obitelji te zlostavljanja i zapuštanja djece policija je uhitila i kazneno prijavila 37-godišnju Zagrepčanku, koju je zbog višegodišnjeg maltretiranja prijavio suprug, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Policija sumnja da je osumnjičena 37-godišnja Zagrepčanka tri godine mlađeg supruga zlostavljala čak dvije godine, od veljače 2009. do uhićenja prije nekoliko dana.

Pročitajte i ovo Policija traga za muškarcem Posjedovao oružje Splitska policija i dalje traga za nasilnikom Davorom Firićem: Dio je obitelji koja ima dugu povijest kršenja zakona Policija traga za muškarcem Split na nogama Tko je muškarac za kojim traga policija? Od ranije je poznat zbog obiteljskog nasilja, povezan s drogom, a poznati su mu i sinovi...

Slučaj je kulminirao kada je 37-godišnjakinja suprugu zaprijetila smrću, a on je pozvao policiju i prijavio zlostavljanje i prijetnje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je uz posebno izvješće dovedena pritvorskom nadzorniku, a tereti je se za kaznena djela prijetnje i nasilničkog ponašanja u obitelji te zapuštanja i zlostavljanja svoje troje djece. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene