Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Zamjenik slovačkog premijera otkrio nove detalje o Ficovu stanju

POD OKRILJEM NOĆI

Oni su tako jako željeli provaliti u trgovinu oružjem, baš ih nije išlo: NI 13 dana nije bilo ključno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački policajci spriječili su provalu u trgovinu oružje te uhitili počinitelje. Dvojica od trojice osumnjičenih pokušala su provaliti u istu trgovinu i 13 dana ranije.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 41, 36, 34 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ''Teška krađa' u pokušaju, a prva dvojica počinila su još jedno identično kazneno djelo.

Naime, sumnja se da je 41-godišnjak 22. ožujka nešto prije ponoći došao do trgovine oružjem u zagrebačkoj u Teslinoj ulici s ciljem razgledavanja i pripreme provale da bi potom po prethodnom dogovoru, s istim ciljem  sva trojica osumnjičenih 24. ožujka oko jedan sat došla do te trgovine.

Osumnjičeni su po dolasku odmah demontirali nadzornu kameru, a zatim ih je zatekla policija iuhićeni ispred trgovine, a pored njih su pronađena kliješta i demontirana kamera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SLIJEDI OČEVID Iz vatrenog oružja teško ozlijeđen muškarac, policija obavlja razgovore s osobama koje su s njim bile u stanu
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ČUDAN PRIZOR U odvodnom kanalu na istoku Hrvatske pronađena hrpa - odbačenih pušaka. Iz policije imaju poruku za građane

Sumnja se i da su prva dvojica osumnjičenih 11. ožujka oko dva sata s istim ciljem, došli do iste trgovine u Teslinoj ulici na kojoj su nasilno pokušali otvoriti ulazna vrata, ali su odustali od daljnje namjere i pobjegli.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene