Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priskočio u pomoć zetu

Zagreb: Umro nasilnom smrću uslijed psihičke traume

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija izvjestila je danas da je 60-godišnji muškarac, koji je u nedjelju preminuo nakon što je priskočio u pomoć svom zetu kojega su napala dvojica muškaraca, umro nasilnom smrću nastalom uslijed psihičke traume koja je posljedica ranijeg oštećenja srca i doživljenog emocionalnog događaja.

Policija navodi da je liječnik-vještak u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu izvršio je vanjski pregled i obdukciju preminulog 60-godišnjaka te je utvrđeno da nema vidljivih vanjskih ozljeda. 'Kao uzrok smrti navedeno je da je smrt nasilna, nastala uslijed psihičke traume koja je posljedica ranijeg oštećenja srca i doživljenog emocionalnog događaja', izvjestila je policija po završetku kriminalističke istrage nad 37-godišnjakom i 32-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili tešku tjelesnu ozljedu i rasnu i drugu diskriminaciju nad 27-godišnjim kineskom državljaninom, te smrt iz nehaja 60-godišnjaka. Mlađi je muškarac prijavljen i za nasilničko ponašanje.

Pročitajte i ovo Reakcije na potres više od dvije tisuće komentara Slabi potresi izazvali lavinu komentara: "Takve reakcije su dokaz traume" Djevojčica u sobi Nedovoljna kazna Očuh djeci pokazivao spolovilo, a majka ih tukla: Pogledajte kakvu je presudu donio sud!

Radi se o braći koju se sumnjiči da su u nedjelju, 15. kolovoza, oko 23,50 sati u Domagojevoj 14, ušli u dizalo zgrade s 27-godišnjim kineskim državljaninom i pritom je mlađi brat, kako navodi policija, pogrdnim riječima vrijeđao oštećenog u vezi njegova podrijetla. Po izlasku iz lifta osumnjičeni 32-godišnjak je i dalje vrijeđao 27-godišnjaka zbog rasne razlike te ga je u jednom trenutku srušio na tlo, a u daljnjem napadu pomogao mu je i stariji brat koji je također udarao po tijelu 27-godišnjaka.

Čuvši buku i viku u stubištu zgrade, došao je 60-godišnjak, punac 27-godišnjaka i pokušao spriječiti napade prema zetu, kad ga je napao 32-godišnjak i zadao mu udarac u predjelu glave. Nakon prestanka svađe i tučnjave, 27-godišnjak, njegova supruga i 60-godišnji tast vratili su se stan i pozvali policiju. Po dolasku policije 60-godišnjaku je pozlilo u njegovom stanu gdje je i preminuo. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene