Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrali oko 70.000 kuna

Zagreb: Uhvaćena dvojica provalnika u stanove i kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica zagrebačkih provalnika od 25 i 21 godinu, koji su provaljivali u stanove i kuće u naseljima Maksimir i Črnomerec, ukravši novac i različite predmeta u vrijednosti od 70.000 kuna, nakon istrage predani su pritvorskom nadzorniku, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija.

Istragom je utvrđeno da su 25-godišnjak i 21-godišnjak tijekom svibnja i početkom lipnja počinili devet provala, od kojih dvije u pokušaju.

Pročitajte i ovo Studentski dom Stjepan Radić Neugodno iznenađenje Provaljeno u sobe u studentskom domu: Uprava SC-a ima neke sumnje, studenti su ogorčeni - "Gospodin zaštitar je izjavio da on ne bi ni zvao policiju" Uhićeni muškarci izvedeni pred DORH - 7 Oštetili sedam vozila FOTO Privedeni provalnici koji su napravili dar-mar u zagrebačkoj Dubravi: Policija objavila detalje

Provalili su u šest kuća i stan na području Maksimira i Črnomerca, odakle su otuđili novac, nakit, mobitele, tablet i laptop, dok su u dvije kuće pokušali provaliti. Ukupna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 70.000 kuna.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a državnom odvjetništvu je podnijeto izvješće, navode iz Policijske uprave zagrebačke. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene