Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zagreb: Uhićena trojica dilera heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvije odvojene akcije zagrebačke policije uhvaćena su trojica dilera heroina kod kojih je pronađeno oko 100 grama te droge, manje količine marihuane i tableta heptanona te nešto više od 30 tisuća kuna za koje se sumnja da potječu od preprodaje droge.

Dvojica preprodavača otkrivena su nakon što je u utorak navečer na području Gornjeg Stupnika uhićen 38-godišnjak kod kojeg je pronađena manja količina heroina. Ubrzo se otkrilo da je drogu kupio od 42-godišnjeg dilera koji je uhićen idućeg dana. Kod njega je pronađeno 35 grama heroina, a u stanu u kojem neprijavljeno boravi još 19 grama te droge, 43 tableta heptanona, digitalna vaga i oko 18 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija za europsko tržište Prilagođeni spremnici, dogovorene rute i više od 20 paketa: USKOK podigao optužnicu protiv švercera droge Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura

Daljnjom kriminalističkom obradom otkrilo se da je drogu kupovao od vršnjaka koji je uhićen jučer i u čijoj je kući pronađeno još 29 grama heroina, dvije digitalne vage i oko 13 tisuća kuna.

U drugoj policijskoj akciji u srijedu ujutro na Trnju je s 11 grama heroina uhićen 37-godišnjak, a u stanu u kojem neprijavljeno boravi još su pronađene manje količine heroina, marihuane i tableta heptanona.

Trojica uhićenih od ranije su poznata po zlouporabama droga, a jučer su privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Protiv 38-godišnjaka, koji je prvi uhićen, prijava je podnijeta redovnim putem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene