Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

U sudaru tri vozila poginula dva pješaka: 'Čovjek je izdahnuo i umro mi na rukama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala tri vozila, dvije su osobe smrtno stradale.

Danas oko 12:15 sati u Zagrebu, na križanju Ozaljske i Nehajske ulice, došlo je do sudara triju vozila. Život su izgubila dva pješaka, muškarac i žena koja je od siline udarca bila odbačena u prtljažnik parkiranog renaulta clio.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na A3 teško ozlijeđena žena Policija objavila detalje teške nesreće na autocesti: Udario u automobil i sletio s ceste Ilustracija Sudar na D-33 Policajka autom prešla u suprotni smjer: Petero ljudi ozlijeđeno

Policija je utvrdila kako je poginula žena 49-godišnja hrvatska državljanka. Identitet muške osobe još uvijek je nepoznat, izvijestila je PU zagrebačka.

Od tri automobila koja su sudjelovala u nesreći jedan je bio parkiran, kazao je Zlatko Ancić iz zagrebačke policije. Prema neslužbenim informacijama do nesreće je došlo zbog prolaska jednog od vozila kroz crveno svjetlo na semaforu.

Sudarili su se porsche cayenne i audi A8, dok je treće parkirano vozilo bilo renault clio.

Očevici: Jedan pješak je uletio u stražnji kraj automobila

'Jedan pješak je završio u parkiranom Renaultu, uletio je u stražnji kraj. Drugi pješak je završio pored Porschea koji isto sudjelovao u nesreći, oboje su stradali', ispričao je očevidac Dean Kostelnik. 'Crveni automobil se još ljuljao dok sam ga gledao iz dućana, jedno tri četiri puta se zaljuljao, toliko je jak udarac bio', rekao je drugi očevidac, Kristijan Ovčar.

'Istrčao sam na ulicu, vidio čovjeka kako leži na podu, dotrčao do njega i probao bilo, još je kucalo, čovjek je izdahnuo i na rukama mi je umro, nisam mu više mogao pomoći', dodao je Kristijan. Brzom intervencijom Hitna pomoć nije uspjela spasiti ni drugu žrtvu.

'Mislim da je na licu mjesta preminula, nije bilo pomoći, bolničari su samo stavili tijelo u vreću', rekao je Kristijan.

Podsjetimo, teška prometna nesreća dogodila se jutros i u Slavonskom brodu. Pri slijetanju automobila s ceste jedna je osoba poginula, a dvije su teško ozlijeđene.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene