Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijen vatrenim oružjem

Zagreb: Ubio mladića i pričekao policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na kolniku, u zagrebačkom naselju Špansko, građani su pronašli mrtvog muškaraca u lokvi krvi.

Građani su jutros u 8 sati dojavili policiji kako u ulici Vida Došena na kolniku leži muškarac. 'Policija je izašla na mjesto događaja i utvrdila da je muškarac ubijen vatrenim oružjem koje je kasnije pronađeno u kanti za smeće. Imamo potencijalnog osumnjičenika za ubojstvo, on je zatečen kraj ubijenog muškarca', rekla je Jelena Bikić glasnogovornica PU zagrebačke. Kako su izvjestili iz policije, osumnjičeni je čekao policiju nedaleko od mjesta zločina i mirno se predao. I osumnjičeni i žrtva su mlađi muškarci. Bikić je dodala je kako ubijeni muškarac nije identificiran.

Za ubojstvo je osumnjičen 20-godišnji Zadranin R.K., doznaje se u zagrebačkoj policiji koja još uvijek istražuje zašto je osumnjičeni hicem iz pištolja ispred jednog kafića ubio 23-godišnjeg mladića. Osim motiva, nepoznat je i odnos osumnjičenog i žrtve. Naime, po nekim informacijama mladići su se poznavali od ranije, dok druge informacije govore da su se prvi put sreli upravo u kafiću ispred kojeg se u Ulici Vida Došena oko 8 sati dogodio zločin.

Nejasno je i je li ubojstvu prethodila nekakva svađa i tučnjava, a u policiji ne žele ni potvrditi ni opovrgnuti pisanje medija da je osumnjičeni ubio 23-godišnjaka jer mu nije htio platiti piće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene