Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udisali dim

Dva požara u Zagrebu, ima ozlijeđenih!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu su rano jutros buknula dva požara. Oba su ugašena i u tijeku je sanacija.

U požaru obiteljske kuće na Gračanskoj cesti u Zagrebu zbog udisanja dima ozlijeđene su dvije osobe koje su prevezene u bolnicu, izvijestila je jutros Policijska uprava zagrebačka.

Pročitajte i ovo Advent u Zagrebu - 9 Ponude do 26. svibnja Grad Zagreb objavio natječaj za Advent: Otkrili jednu novost i cijene naknada Prizor požara U blizini Jakuševca U popodnevnim satima buknuo požar: Zapalio se otpad na livadi

Požar je, iz za sada još neutvrđenih razloga, buknuo oko 3:30 sati na Gračanskoj cesti 49a u obiteljskoj kući 60-godišnjaka. On i supruga su zbog udisanja dima prevezeni u KBC Merkur, a kuća je gotovo potpuno izgorjela. Požar je gasilo 15 vatrogasaca.

Sanacija požara na Gračanskoj cesti još uvijek traje, potvrdili su za Dnevnik.hr u JVP Zagreb. Cesta je za promet bila zatvorena od 4:20 do 5 sati, a sada je promet normaliziran. Tijekom dana bit će izvršen očevid.

>> Požar u varaždinskom pogonu za obradu otpada, gradonačelnik zabrinut

Drugi je požar buknuo oko pet sati na Jankomiru, u potkrovlju obiteljske kuće. Ovaj je požar gasilo 16 vatrogasaca i kuća je dijelom izgorjela.

'Požar je izbio zbog nepravilno izvedenog dimovodnog kanala na adresi Vučak 22. Šteta još nije procjenjena', izvijestili su iz JVP Jankomir.

Uz vatrogasce na mjesto događaja stigla je i policija te hitna pomoć, no srećom nitko nije ozlijeđen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene