Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbojnik na policijskoj postaji

Zagreb: Propala pljačka, razbojnik uhićen pri pokušaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila muškarca koji je pokušao opljačkati Erste banku.

Niti sat vremena nakon što je opljačkana poslovnica Erste banke u zagrebačkom naselju Hrgovići policija je uhitila 40-godišnjaka kojeg sumnjiči za taj zločin, doznaje se u policiji.

U poslovnicu Erste banke razbojnik je upao oko 11,15 sati i uz prijetnju pištoljem zaprijetio djelatnicima. Potom je s plijenom izašao iz banke, sjeo na skuter i pobjegao. No, svega 45 minuta od dojave zagrebački su policajci, uz pomoć građana, uhitili muškarca kojeg sumnjiče za pljačku i odveli ga na kriminalističku obradu. Osim sumnjivca je pronađen i skuter za koji policija vjeruje da je iskorišten u bijegu s mjesta zločina.

U zagrebačkoj policiji kažu da je 40-godišnji osumnjičenik još uvijek na ispitivanju te da će više informacija o ovom događaju objaviti nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja. (Hina)

Pročitajte i ovo Odbjegli vlak u Indiji Pokrenuta istraga VIDEO Odbjegli vlak jurio 70 kilometara bez vozača Istraga; ilustracija - 2 što je u pozadini? Hrvatska traži istragu zbog smrti Alekseja Navaljnog: "Moguće je da će se iste stvari događati hrvatskim političarima"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene