Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA KNEŽIJI

U Zagrebu uhvaćen zoofil koji je godinama spolno zlostavljao svoje pse. I radi u Europarlamentu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U akciji protiv pedofilije jedna od internetskih adresa koja je policiji upala u oko bila je i ona sa zagrebačke Knežije, iz stana poduzetnika, trenutno djelatnika u Europskom parlamentu, s koje su stizali zoofilski snimci.

Međunarodna akcija usmjerena protv pedofila, organizirana još 2015. godine, kao rezultat je imala i uhićenje zbog rijetko zabilježenog zločina - zoofilije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Ovo je demon" Potresna ispovijest žrtve svećenika pedofila: Pakao je počeo u drugom razredu osnovne - "Tko bi izgubio morao bi se skidati..." Ilustracija Još jedna žrtva Mučna ispovijest muškarca kojeg je zlostavljao svećenik: "Svakog dana kročiš iz strave u stravu. To me ubilo"

Naime, u lovu na pedofile istražitelji su se infiltrirali u forume na kojima se preko Tor mreže (otvorena mreža i aplikacija nastala 2002. godine čiji je cilj poboljšanje privatnosti i sigurnosti korisnika na internetu) razmjenjivala dječja pornografija.

Jedna od internetskih adresa koja im je upala u oko bila je i ona sa zagrebačke Knežije, iz stana poduzetnika, trenutno djelatnika u Europskom parlamentu, s koje su stizali zoofilski snimci. Pretresom stana policija je pronašla dva zlostavljana psa pasmine rodezijski gonič, a zlostavljač je uhićen kad se vratio iz Belgije.

Optužnica ga tereti da je od rujna 2009. do rujna 2015. spolno zlostavljao svoja dva psa, od kojih je jednog i teško ozlijedio. Za mučenje i zlostavljanje pasa zagrebačko tužiteljstvo zatražilo je godinu dana zatvora, piše Jutarnji list.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene