Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve žrtve su žene

Zagreb: Policija uhvatila dvojicu razbojnika odgovornih za 12 krađa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhvatila je dvojicu mladića za koje sumnja da su od početka lipnja ove godine na ulici prolaznicama krali ogrlice, u 12 slučajeva su uspjeli, u tri je sve ostalo samo na pokušaju, a ukradene ogrlice su prodavali u poslovnicama za otkup zlata.

Za drske krađe u kojima je za oko 30.000 kuna oštećeno 15 žena osumnjičeni su mladići u dobi od 18 i 21 godine. Obojica su policiji poznati od ranije, mlađi zbog 20-ak kaznenih prijava za krađe, prijevare i krivotvorenja isprava, a stariji zbog imovinskih delikata i kao konzument droga.

Uhvaćeni su 4. srpnja pri pokušaju krađe lančića u Ulici Ivana Lučića. Žena koju su pokušali okrasti prepoznala ih je nekoliko ulica dalje od mjesta prepada te je pozvala policiju koja je dvojac uhitila u Paromlinskoj ulici.

Osumnjičeni su krali pojedinačno, a pet drskih uličnih krađa izveli su zajedno. Sve ukradene ogrlice mlađi lopov je prodao poslovnicama za otkup zlata. Obojica su predani pritvorskom nadzorniku. (Hina)

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene