Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nogom u rebra

Zagreb: Pijana djevojka vrijeđala pa pretukla policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred zagrebačkog disko kluba Saloon jutros oko četiri sata 26-godišnja djevojka udarila je policijskog službenika, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Policija 26-godišnjakinju i njenog vršnjaka tereti za kazneno djelo sprječavanja službenih osoba u obavljanju službene dužnosti. Naime, policiji je dojavljeno o tučnjavi više pijanih osoba ispred Saloona a kada su došli na intervenciju zatekli su ih stotinjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Zadru Strašna nesreća! Djevojka (22) motorom udarila u Kopnena vrata, na mjestu je preminula Ilustracija Tijekom radova Djevojka pala sa skele na zagrebačkom samostanu: "Čuo sam udarac i ljude kako su vikali"

Počeli su utvrđivati okolnosti, i tada je 26-godišnjakinja ušla u policijski automobil i sjela. Policajac joj je rekao da izađe, što je ona i učinila, ali je tada policajca napao 26-godišnjak. Vrijeđao ga je i mlatarajući rukama pokušao ga udariti, ali ga je policajac svladao tjelesnom snagom. No, kako je i dalje pružao otpor stavljene su mu 'lisice'. .

Tijekom postupanja prema 26-godišnjaku, njegova vršnjakinja je policajca počela vrijeđati i psovati i nekoliko ga je puta nogom udarila u rebra. Nad njom su također uporabljena sredstva prisile - tjelesna snaga i stavljene su joj 'lisice'.

I mladić i djevojka dovedeni su u službene policijske prostorije na prekršajnu obradu i kriminalističko istraživanje. Mladiću je utvrđeno 1,27 promila alkohola u krvi, a djevojci 1,16 promila, rečeno je u PUZ-u. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene