Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIZ PREKRŠAJA

Incident na aerodromu: Pijan se zabio u rampu zračne luke "Franjo Tuđman"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač koji je naletio na rampu partner je Ubera, iz kojeg poručuju kako mu više neće biti dopušten rad preko Uberove aplikacije ako se utvrdi da je bio pod utjecajem alkohola.

Zagrebačka zračna luka "Franjo Tuđman" jučer navečer bila je poprištem incidenta u kojem je sudjelovao vozač-partner Ubera. Iz Policijske uprave zagrebačke za DNEVNIK.hr potvrdili su kako su oko 22 sata imali postupanje prema vozaču koji je naletio na rampu zračne luke te počinio niz prekršaja.

Pročitajte i ovo Uber, ilustracija Upetljan i Emmanuel Macron Iscurile tisuće dokumenata: Popularni prijevoznik vrbovao političare kako bi mu pomogli izbjeći zakonske procedure Uber KRŠENJE ZAKONA, TAJNO LOBIRANJE... Procurili šokantni dokumenti koji otkrivaju kako su političari tajno pomagali Uberu, među njima je i Macron

Alkotestiran je i utvrđeno je kako je pod utjecajem alkohola te će dobiti prijavu po Zakonu o sigurnosti na cestama zbog više prekršaja.

Kontaktirali smo i Uber, iz kojeg su kazali kako i sami istražuju što se točno dogodilo. "Istražujemo sve detalje u vezi jučerašnjeg događaja te smo u međuvremenu pokrenuli istragu kako bismo utvrditi sve okolnosti. Pravila ponašanja naših partnera-vozača jasna su svima te ih se naši partner-vozači moraju strogo pridržavati. Ukoliko se utvrdi da je vozač bio pod utjecajem alkohola, njemu neće biti dopušten daljnji rad preko Uberove aplikacije", priopćili su iz Ubera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene