Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Zagreb: Opljačkana poslovnica Fine na Peščenici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako policija ne otkriva točan iznos ukradenog novca, neslužbeno se doznaje da je riječ o oko 60-ak tisuća kuna. Intenzivno se traga za dvojicom nepoznatih razbojnika.

Zagrebačka policija zaprimila je dojavu o pljački poslovnice Fine u Zagrebu u 8:11 sati. Pljačka se dogodila u Ulici grada Gospića. 

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja

Iz poslovnice Fine na zagrebačkom Žitnjaku u ponedjeljak ujutro opljačkano je više desetaka tisuća kuna, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja i dalje intenzivno traga za dvojicom nepoznatih razbojnika. 

Iako policija ne otkriva točan iznos ukradenog novca, neslužbeno se doznaje da je riječ o oko 60-ak tisuća kuna.

Prema prvim informacijama pljačku su izvela dvojica muškaraca. Jedan je, kako je i službeno potvrđeno u petak kasno poslijepodne, ispred Fine čekao na motociklu dok je drugi, nešto iza 8 sati, upao u poslovnicu i tamo napao i razoružao zaštitara koji ga je pokušavao spriječiti.

Potom je uz prijetnju oružjem od djelatnika zatražio novac te je sa svojim pomagačem koji ga je čekao ispred Fine motociklom pobjegao s mjesta zločina.

Zaštitaru koji je u pljački lakše ozlijeđen pomoć je pružena u KB Dubrava. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene