Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maskirani i naoružani

Zagreb: Opljačkali banku i pobjegli s više od pola milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica maskiranih počinitelja u petak oko 17 sati su uz prijetnju pištoljem opljačkali poslovnicu Splitske banke u Aveniji Dubrava, a materijalna šteta iznosi između 500 tisuća i milijun kuna, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Nakon ulaska u poslovnicu, u kojoj je u tom trenutku bilo četvero klijenata banke, dva muškarca i dvije žene, te petero zaposlenika, jedan od počinitelja uperio je pištolj u 25-godišnjeg zaštitara koji je bio uz pult i naredio mu da legne na pod.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova stvarnost u Francuskoj TURIZAM KAKAV NITKO NE ŽELI Slika nije dostupna Naoružani na cestama FOTO - POLICIJA U AKCIJI: Duge cijevi u Sisku, lovili naoružanog pljačkaša

Drugi je srušio 27-godišnjeg klijenta na pod, ostalima rekao da legnu na pod te otišao iza pulta, gdje su bile dvije zaposlenice te je jednu od njih prisilio da otključa sef u kojemu je bio novac.

Uzeli i novčanik s 10 kuna u njemu

Potom je otišao u urede gdje su bili ostali zaposlenici, zaprijetio im i jednom od njih uzeo novčanik, u kojemu je bilo desetak kuna. Počinitelji su na glavama imali bijele 'fantomke' i za njima se traga. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene