Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija PU splitsko-dalmatinske

Zagreb: Na autobusnom kolodvoru pali s kilogramom kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom autobusnom kolodvoru uhvaćena su dvojica muškaraca koje se sumnjiči za pokušaj krijumčarenja kilograma kokaina, vrijednog oko 600.000 kuna, iz Nizozemske.

Osumnjičeni 49-godišnji M.P. i 35-godišnji N.Š. uhićeni su prije dva dana, a danas poslijepodne prebačeni su u istražni centar Županijskoga suda u Splitu jer je akciju vodila splitsko-dalmatinska Policijska uprava, koja je doznala da 35-godišnjak krijumčari drogu.

Pročitajte i ovo Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi" Vojska na ulicama Ekvadora nakon proglašenja izvanrednog stanja Strašni prizori VIDEO Stravične snimke koje lede krv u žilama! Mučenje zarobljenih vojnika i policajaca: "Za sve je kriv Zapad, nemamo više izbora"

Policija je na temelju naloga istražnoga suca Županijskoga suda u Zagrebu u njegovim putnim torbama pronašla paket s kilogramom kokaina.

Istragom se otkrilo da je 49-godišnjak, koji je već osuđivan zbog raspačavanja droge, organizirao kupnju kokaina u Nizozemskoj. Drogu je preuzeo 35-godišnjak, koji je uhićen kad je autobusom stigao u Zagreb. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene