Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Surađivala s dilerima

Zagreb: Djevojka prokrijumčarila kokain iz Makedonije, nanjušio ga pas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija u dvije je akcije uhvatila petoricu preprodavača droga i zaplijenila 290 grama kokaina te 193 grama hašiša i deset grama marihuane.

Među uhićenima je i 23-godišnja djevojka koja je za preprodavače krijumčarila kokain iz Makedonije. U prvoj akciji policajci su prije četiri dana u blizini zagrebačkog Autobusnog kolodvora u osobnom automobilu legitimirali 23-godišnju djevojku i dvojicu muškaraca u dobi od 27 i 32 godine, a tijekom pregleda policijski pas za otkrivanje droga pronašao je torbu u kojoj je bilo 290 grama kokaina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti Slika nije dostupna Prvi takav slučaj VIDEO Zaplijenjeno 58 kg kokaina s nacističkim simbolima: Policija šokirana kada je vidjela što piše na paketima droge

>> Zagreb: Uhićen s gotovo 100 grama heroina

Ispostavilo se da je torba od djevojke koju su dvojica muškaraca iz automobila i 45-godišnjak angažirali da im u Hrvatsku prokrijumčari drogu koju su nabavljali u Makedoniji. Djevojka je 23. travnja s kokainom skrivenim u torbi sjela u autobus koji redovno prometuje na relaciji Tetovo (Makedonija) - Zagreb i drogu prokrijumčarila u Hrvatsku.

U drugoj policijskoj akciji uhićen je 39-godišnjak za kojeg se sumnjalo da na zagrebačkom područu preprodaje marihuanu i hašiš. Pretragom stana sumnje su se potvrdile jer je pronađeno 193 grama hašiša, deset grama marihuane i digitalna vaga. Policija za sada nije otkrila od koga je i na koji način nabavljao veće količine droge.

Vrijednost droga zaplijenjenih u obje akcije procjenjuje se na oko 150.000 kuna kod prodaje "na veliko", dok bi u uličnoj preprodaji dostigla i znatno veći iznos. Svi uhićeni su pritvoreni i kazneno prijavljeni. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene