Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 8 mjeseci istrage

Zagreb: Činilo se kao slučajna smrt u noćnom klubu, no obdukcija je pokazala drugačije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uspješno je razriješila smrt muškarca u noćnom klubu na zagrebačkoj Malešnici.

Zagrebačka policija je zahvaljujući obdukciji i vještačenjima utvrdila da smrt 40-godišnjaka u noćnom klubu na Malešnici 1. velječe 2015. nije bila posljedica spleta nesretnih okolnosti, kako se tada mislilo, već nanošenja teških tjelesnih ozljeda pa je za zločin osumnjičen 36-godišnji muškarac.

Pročitajte i ovo Osumnjiceni za ubojstvo Tomislava Sablje - 2 OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE Ubojstvo u noćnom klubu: Zaštitar i suspendirani policajac idu u istražni zatvor na mjesec dana Ubojstvo na Trešnjevci NOVI DETALJI UBOJSTVA VIDEO/FOTO Osumnjičeni za Sabljino ubojstvo branio se šutnjom, od ranije je poznat policiji

Prije gotovo osam mjeseci kada je u sitnim noćnim satima u noćnom klubu pronađen mrtav muškarac na njegovu tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja pa se u toj ranoj fazi smatralo da je riječ o nesretnom slučaju. No obdukcija provedena na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku pokazala je da je smrt izazvana teškim ozljeđivanjem.

Policija otkrila tko je djevojčica čiji su ostaci pronađeni u koferu

Zagrebački kriminalisti su u kordinaciji sa Županijskim odvjetništvom zbog tog slučaja osumnjičili i prijavili 36-godišnjaka koji je doveden pritvorskom nadzorniku. Osumnjičenik, od ranije poznat policiji, po neslužbenim podacima je oko 2,40 sati u noćnom klubu zadao više udaraca 36-godišnjaku koji je pao na pod podlegavši ozljedama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene