Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Okrao 63-godišnjakinju

Zagreb: 57-godišnjak osumnjičen za više od sto krađa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici Policijske postaje Sesvete dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe na štetu 63-godišnjakinje, a od prije je poznat policiji zbog počinjenja više od 100 kaznenih imovinskih djela.

Osumnjičeni je 12. listopada 2010. između 23,30 do 4,30 sati provalio u fiat punto zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 63-godišnjakinje na parkiralištu groblja u Sesvetama i ukrao torbu u kojoj je bilo 1.300 kuna, dokumenti i kartice. Kasnije, istog dana na bankomatu je podigao još 5.000 kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato



Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Tražio eure sms-om i prijetio

Policija je dovršila i kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iznude na štetu 55-godišnjakinje. Osumnjičeni je 24. veljače u 10,27 sati poslao sms poruku oštećenoj u kojoj je zahtijevao da mu preda 17.000 eura, navodeći mjesto predaje i način na koji to treba učiniti, a u slučaju da to ne učini imati će posla s njim.

>> Zagreb: Maskirani pljačkaši 'odnijeli' stotine tisuća kuna iz banke

Oštećena je zbog straha sve prijavila policiji, a osumnjičeni je 25. veljače uhićen na izvršenju kaznenog djela. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, rekla je novinarima glasnogovornica PUZ-a Jelena Bikić. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene