Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzimao novac

Zagorac 'ljetovao' na Cresu i Lošinju i krao po kampovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhvatila 37-godišnjeg lopova iz Marije Bistrice koji je u srpnju i kolovozu prošle i ove godine 'ljetovao' na otocima Cresu i Lošinju i krao po autokampovima.

Policija iz Malog Lošinja sumnjiči ga za provalu u 29 kamp-prikolica, vozila za kampiranje i šatora u pet autokapova na Cresu i Lošinju iz kojih je najviše krao novac. No, u provalničkom pohodu krao je i prijenosna računala, mobitele, zlatni i srebrni nakit, bankovne kartice i druge predmete.

Njegove žrtve su turisti iz Njemačke, Italije, Austrije, Švicarske, Slovenije, Češke i Poljske, a procjenjuje se da ih je 'sezonski lopov' oštetio za više od 90.000 kuna. Kod njega je pronađen manji novčani iznos u stranoj valuti, par muških cipela i karte za trajekt izdane na ime pokradenih. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene