Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fraktura lubanje, slomljena rebra...

Zadar: Vrata od pola tone 'poklopila' muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Klizna metalna vrata teška pola tone pala su na 70-godišnjaka u Zadru u ul. Uvala Bregdetija oko 6 sati.

70-godišnjak iz Gračaca radio je u skladištu za otkup papira tvrtke Unia papir d.d kada su ga poklopila metalna vrata visoka četiri, a dugačka tri metra. Vrata su mu slomila ključnu kost i dva rebra, a napukla mu je i lubanja. Prevezen je u Opću bolnicu Zadar gdje čeka operaciju. Muškarac je sa 33-godišnjim sinom došao iskrcati stari papir i karton iz obiteljske trgovine u Gračacu radi sortiranja otpada. U Zadar su došli i po robu za vlastitu trgovinu i frižider, nakon čega su se planirali vratiti u Gračac.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Dok je sin parkirao kombi otac je pomagao radnicima otvoriti vrata koja su ga poklopila. Kad su maknuli teška vrata našli su ga bez svijesti u lokvi krvi. Na mjesto događaja su izišli policijski službenici i inspektor zaštite na radu, a izvršenim očevidom je utvrđeno da su vrata pala zbog neispravnosti. Navodno su i prije ovog događaja mnogo puta pala, a iz Unija papira to negiraju te dodaju da vrata nisu nikad nikoga ozlijedila.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene