Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradio 22 šava na glavi

Zadar: Vadičepom napao kolegu iz škole!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakom zbog sumnje da je jučer, u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, oštrim predmetom ozlijedio dvojicu maloljetnika u dobi od 16 i 17 godina.

Čak 22 šava na glavi te još njih nekoliko na ramenu, zaradio je 17-godišnjak iz okolice Zadra, a njegov 16-godišnji prijatelj tri šava na vratu uslijed napada tijekom školskog odmora kada ih je vadičepom napao kolega, piše 24sata.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Incident se dogodio u parkiću na kampusu Srednje poljoprivredne škole Stanka Ožanića u Zadru. zašto je došlo do fizičkog okršaja i napada na 17-godišnjaka - ne zna se.

Učenik usred nastave šakom udario profesora!

Ravnateljica škole rekla je kako napadač već mjesec dana ne pohađa nastavu zbog čega su pokrenuli postupak udaljavanja s nastave s pravom polaganja ispita.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene