Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Prestravio sam se'

Zadar: Udario pit bula šakom u glavu da bi spasio sebe i svog psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik zadarskog HKDU-a Dragomir Mišljenac prekjučer je imao 'bliski susret' s pit bulom.

'Odjednom se preda mnom stvorio pit bul. Krenuo je na moju Bilu, desetogodišnju mješanku škotskog ovčara. Prestravio sam se kada sam ga vidio', opisao je Mišljenac horor koji mu se dogodio prekjučer oko 16 sati u zadarskom naselju Voštarnica dok je šetao svoga psa.

Pročitajte i ovo Njemačka policija Napad u Njemačkoj Političar brutalno pretučen dok je lijepio plakate, mora na operaciju: "Niče sjeme koje su posijali desničarski ekstremisti" Ilustracija Kijev bez komentara Ukrajina napala ruske snage na Krimu američkim raketama velikog dometa

Agresivni pit bul bez nadzora počeo je napadati njegova psa, a 79-godišnji Dragomir Mišljenac, unatoč strahu od podivljalog pit bula, odmah je krenuo spašavati svoga ljubimca. U tom trenutku pas se okrenuo prema njemu i napao ga.

>> Pijani pit bull dječaka ugrizao za lice

'Ugrizao me za ruku, točnije za prst. Koliko je bio jak taj ugriz dokazuje to što mi je doslovno probušio prst zubima. Ipak, uspio sam se osloboditi nakon što sam ga šakom udario u glavu. Njegova vlasnica je, čim je krenuo prema nama, počela vikati na njega, a to znači da je ona znala da je agresivan iako mi je kasnije rekla da on nikada nikog nije napadao. Ja sam siguran da jest i strašno je to što je taj pas bio bez nadzora. Preplašio sam se zbog svog psa, ali sada kada razmislim, i meni je moglo biti gore jer sam ipak u godinama. No dobro je samo to da je pas cijepljen protiv bjesnoće', rekao je Mišljenac.

Policija je izvijestila da je vlasnica psa nakon svega pobjegla. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene