Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lakše ozlijeđen odgojitelj

Zadar: Učenici aktivirali dvije eksplozivne naprave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvorica učenika srednjoškolskog đačkog doma u Zadru, na Obali kneza Branimira, sinoć su aktivirala dvije improvizirane eksplozivne naprave, a u eksploziji jedne od njih lakše je ozlijeđen dežurni odgojitelj, izvijestila je zadarska Policijska uprava.

Nakon zaprimljene dojave policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da su četvorica korisnika smještaja tog doma, dva 16-godišnjaka i dva 17-godišnjaka, izradili od plastičnih boca, alufolije i klorovodične kiseline dvije improvizirane eksplozivne naprave.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Ilustracija djece u školskim klupama javno savjetovanje Objavljen prijedlog kalendara za sljedeću školsku godinu: Nastavnici su nezadovoljni, evo što predlažu

Prvu eksplozivnu napravu bacili su oko 22 sata na domski hodnik, no u trenutku eksplozije nitko se nije nalazio na hodniku. Drugu eksplozivnu napravu bacili su na prizemlje zgrade, a nju je uzeo dežurni zaposlenik, 33-godišnji odgojitelj, te mu je naprava eksplodirala u ruci, pri čemu je lakše ozlijeđen.

U današnjem policijskom priopćenju se navodi da je protiv četvorice maloljetnika podnesena kaznena prijava državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene