Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni zbog droge

Dvojac iz Zadra u kućnoj radinosti proizvodio 4 kg amfetamina

Zapljena amfetamina (Foto: Pixell)
Zapljena amfetamina (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Protiv dvojice muškaraca kod kojih je zatekla materijal za proizvodnju gotovo četiri kilograma amfetamina, zadarska je policija podigla kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i privela ih pritvorskom nadzorniku, priopćeno je iz zadarske Policijske uprave u srijedu.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad dva muškarca u dobi od 34 i 47 godina koje se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

U sklopu kriminalističkog istraživanja policajci su kod njih pronašli 600 ml amfetaminskog ulja, 200 ml sumporne kiseline i 650 ml alkohola te 3 kilograma tzv. punila ( 2 kg glutamina i 1 kg dekstroze), miješanjem kojih tvari bi se dobilo gotovo 4 kilograma sintetičke droge amfetamina, a koja bi bila namijenjena uličnoj preprodaji na zadarskom narko tržištu.
Navedenom zapljenom spriječena je distribucija spomenute količine droge.

Nakon dovršenog istraživanja oba muškarca su uz kaznenu prijavu privedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, priopćeno je u srijedu, 20. ožujka. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene