Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zadar: Prijavljeni krivotvoritelji isprava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija izvijestila da je podnijela kaznenu prijavu protiv 36-godišnjaka iz Zagreba zbog osnovane sumnje da je krivotvorio isprave i to tako što je u duljem razdoblju na svom računalu izrađivao krivotvorene PK-obrasce i obračune plaća za nepostojeće zaposlenike triju poduzeća.

Istragom je utvrđeno da je taj 36-godišnji Zagrepčanin zajedno s 44-godišnjakom iz Petrinje izrađivao i krivotvorene račune koji su glasili na poduzeće "Pevec", a koje je 44-godišnjak donosio na blagajnu "Peveca" i na temelju toga podizao sa skladišta građevni materijal. Taj je materijal zatim prodavan 30-godišnjem državljaninu BiH.

Pročitajte i ovo Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Zbog svega navedenoga protiv 44-godišnjaka je podnesena i kaznena prijava zbog prijevare, a protiv 30-godišnjeg građevinara kaznena prijava zbog osnovane sumnje u prikrivanje, izvijestila je jutros Policijska uprava zadarska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene