Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nasilje nad slabijim spolom

Zadar: Pretukao ženu jer je odbila piće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je kazneno prijavila dvojicu zlostavljača žena u Zadru, jedan je pretukao ženu jer nije htjela s njim na piće dok je drugi svoju djevojku pretukao i zatočio u stanu.

U subotu navečer u ulici Oko vrulja 53-godišnji državljanin BiH susreo je svoju 37-godišnju poznanicu i pozvao ju na piće, a kad je ona odbila, šakom ju je udario u glavu i teško ozlijedio. Nasilnik je nakon kriminalističkog istraživanja priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru s kaznenom prijavom za nanošenje teških ozljeda.

Pročitajte i ovo Gužva u Frankopanskoj ulici - 4 Zanimljivi podaci Kako su glasale žene, za koga nisu glasali muškarci, kome su povjerenje dali mladi? Pravda za žene - 5 Nasilje nad ženama Zbog nasilnika s pozicije moći vodi borbu kojoj se ne nazire kraj: "Očito se njemu ništa ne može. Tko više ima, taj može sve"

Pretukao ju i zatočio u stanu

U petak je 38-godišnjak iz Rijeke u iznajmljenu stanu u Ulici Benka Benkovića u Zadru izudarao svoju 24-godišnju djevojku, oduzeo joj mobitel i prijeteći joj zabranio izlazak iz stana. Sutradan je djevojka uspjela pobjeći, ali ju je zlostavljač sustigao u obližnjoj Ulici Stjepana Radića, odvukao u sporedno dvorište i ponovno izudarao, razbio joj i drugi mobitel i ukrao novac iz novčanika. Nakon toga je pobjegao u Rijeku, gdje ga je uhitila riječka policija. Djevojka je lakše ozlijeđena, a protiv muškarca je policija podnijela više kaznenih prijava. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene