Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U teškoj prometnoj nesreći poginuo novinar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko dva sata u Vrsima, u blizini Nina, poginuo je 37-godišnji Frane Vukić, sportski novinar i pomoćnik glavnog urednika Zadarskog lista. Jedna osoba je teško ozlijeđena, a još tri lakše. U nesreći su sudjelovala tri osobna vozila.

Kako je jutros izvijestila zadarska policija, nesreću je izazvao vozač automobila Fiat bravo zadarskih registracijskih oznaka, koji je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotni prometni trak županijske ceste.

Pročitajte i ovo Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti Ilustracija Priveden je Šok u Zadru: Pijan galamio i prijetio metalnom šipkom

Iz drugog smjera je dolazilo drugo osobno vozilo također Fiat bravo zadarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao Vukić.  Došlo je do izravnog sudara, u kojem je Vukić smrtno stradao.

Nakon toga, iz smjera Vrsi na vozilo 23-godišnjega vozača Fiat brava koji je prouzročio nesreću, naletjelo je vozilo Nissan zadarskih registracijskih oznaka.

Teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 23-godišnji vozač koji je skrivio prometnu nesreću, a njegov suvozač je lakše ozlijeđen. Lakše ozlijeđeni su vozač i suvozač vozila Nissan. Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Zadar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene