Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćna presuda

Zadar: Podmuklom ubojici taksista 30 godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijski sud u Zadru proglasio je danas krivim 22-godišnjeg Elvisa Šopića iz Raštevića kod Benkovca za ubojstvo 30-godišnjeg zadarskog taksista Igora Ćustića te ga osudio na zatvorsku kaznu od 30 godina.

Riječ je o teškom ubojstvu počinjenom na osobito podmukao način. Osuđeni je 29. siječnja 2008. zatražio od taksista prijevoz do benkovačkog sela Korlata, a zatim kad je stigao u blizini navedenog sela s mjesta suvozača pucao u glavu taksistu iz skraćene lovčake puške. Nakon toga, kako bi prikrio zločin, otvorenim plamenom izazvao je unutar vozila požar u kojemu su u cijelosti izgorjeli automobil i tijelo taksista.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vrhovni sud donio presudu Elvis Šopić počinje izdržavati 12-godišnju kaznu zatvora Slika nije dostupna Traljavost domaćeg pravosuđa Šopićevu presudu zaboravili proglasiti pravomoćnom

Pritvor do pravomoćnosti presude

Izričuči presudu predsjednik sudskog vijeća Boris Babić je odredio da se osuđenom Šopiću produlji pritvor do pravomoćnosti presude, a u zatvorsku kaznu mu se uračuna vrijeme provedeno u pritvoru. Također, sudac Babić je uputio oštećenu obitelj Čustić da svoje imovinsko-pravne zahtjeve traže u parničnom postupku. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene