Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnesen optužni prijedlog

Zadar: Osumnjičenik za izazivanje požara na ispitivanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tijeku je kriminalistička obrada nad 41-godišnjakom s benkovačkog područja koji se sumnjiči da je od 25. srpnja do 23. kolovoza ove godine upaljačem namjerno izazvao sedam požara na širem području Benkovca, izvijestila je zadarska Policijska uprava.

41-godišnjaka se sumnjiči i da je u jučer, 1. rujna u 12,35 sati, u blizini nogometnog igrališta u Islamu Grčkom podmetnuo požar koji se proširio na dio minski sumnjivog područja te zahvatio veću površinu.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Protiv njega je podnesen optužni prijedlog iz Zakona o zaštiti od požara, a poslijepodne će biti priveden istražnome sucu Županijskoga suda u Zadru uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je 'doveo u opasnost živote i imovinu općeopasnom radnjom ili sredstvom'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene