Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Zabili se mopedom u drvo na putu, poginuo dječak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica maloljetnika iz Okruglog Vrha kod Čakovca imala su sinoć na mopedu marke Tomos prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradao vozač.

Riječ je o 14-godišnjaku i njegovu prijatelju, 15-godišnjaku, koji su oko 00.30 udarili u trulo drvo koje se srušilo po širini cijele ceste.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ozlijeđen 37-godišnjak Zadobio ozljede opasne po život zabivši se motorom u vozilo Slika nije dostupna U jutarnjim satima Zagreb: U sudaru s kamionom Čistoće poginuo mopedist

'Moped je bio tehnički neispravan, prednja kočnica kao i svjetla nisu bili ispravni niti je vozač imao dozvolu. Zbog neprilagođene brzine predvidjeli su srušeno stablo te su prednjim dijelom mopeda udarili u njega. 14-godišnjak je imao kacigu, no to mu, nažalost nije pomoglo te je na mjestu nesreće preminuo', kazao nam je glasnogovornik međimurske policije Krunoslav Gosarić.

Putnik na mopedu, 15-godišnjak, također iz Okruglog Vrha, je prevezen u čakovečku bolnicu gdje je zadržan iako je u nesreći zadobio lakše tjelesne ozljede. Iz policije apeliraju na vozače da prilagode brzinu nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene