Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izboden nožem

OKRUTNO UBOJSTVO U ZAGREBU Policija otkrila ubojicu starca - imala je tek 15 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija razriješila je ubojstvo starca iz svibnja 2009. i za brutalni zločin osumnjičila djevojku koja je tada imala tek 15 godina.

Tijelo mrtvog 84-godišnjaka koji je sam živio u stanu u zagrebačkoj Vodovodnoj ulici u svibnju 2009. pronašao je član njegove obitelji.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Nedugo zatim policija je objavila da je obdukcijom u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku potvrđeno da je riječ o ubojstvu te da je na tijelu žrtve pronađeno više uboda oštrim predmetom.

No, ubojica, kao i motiv, ostali su nepoznati gotovo šest i pol godina od zločina.

Policija je u utorak na svojoj internetskoj stranici objavila da je riješila ubojstvo iz 2009. i za zločin, na temelju kriminalističkog istraživanja i "provedenih dokaznih radnji", osumnjičila hrvatsku državljanku rođenu 1993.

Starca je, navode, ubila nožem između 21. i 23. svibnja 2009. u stanu u Vodovodnoj ulici iz kojega je pritom ukrala oko 120.000 kuna te zlatni muški sat.

Stoga je prijavljena za ubojstvo iz koristoljublja na osobito okrutan način. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene