Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalna smrt djevojčice (14)

Ispitana 27-godišnjakinja: Sumnja se da je ušla u spavaću sobu maloljetnice s namjerom da je usmrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje za ubojstvo 14-godišnjakinje u utorak na Velebitu, te se osumnjičenicom za kazneno djelo teškog ubojstva smatra 27-godišnjakinja iz Zatona Obrovačkog, izvijestila je u srijedu kasno na večer Ličko senjska Policijska uprava.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu ispitalo je u četvrtak osumnjičenicu za ubojstvo 14-godišnjakinje.

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću?

"Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenica (1989.) 20. lipnja 2017. oko 7 sati, u obiteljskoj kući u mjestu Mala Mila (općina Lovinac), s ciljem da usmrti maloljetnicu (2003.), ušla u njenu spavaću sobu u potkrovlju kuće, te joj ondje, točno neutvrđenim oštrim predmetom, zadala dvije ubodne rane u prsni koš i nanijela teške tjelesne ozljede od kojih je maloljetna oštećenica preminula", priopćilo je ŽDO Karlovac.

Nakon što je osumnjičenica ispitana, od suca istrage Županijskog suda u Karlovcu zatraženo je određivanje istražnog zatvora.

Podsjetimo, nezapamćena tragedija dogodila se na Velebitu. Djevojčica (14) hladnim je oružjem ubijena na predjelu Žuljine. Očevidom je utvrđeno da je riječ o kaznenom djelu teškog ubojstva, a policija je potvrdila da je osumnjičena 27-godišnja ženska osoba.

Tragedija se dogodila na predjelu Velebita koji nije stalno nastanjen. Cijelog je dana bio blokiran pristup ranču dok je policija provodila očevid. Stanovnici obližnjih sela su u šoku, kao i susjedi rodbine ubijene djevojčice, koji inače žive u Zatonu Obrovačkom.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene