Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srednja stručna sprema vozača

Za 850 eura nabavili lažnu svjedodžbu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krivotvorenja isprava, jučer je policija dovršila kriminalističku obradu nad petoricom hrvatskih državljana s područja Bjelovara i općine Berek, izvijestila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Policija navodi kako se osnovano sumnja da su 41-godišnjak i dvojica 31-godišnjaka s područja Bjelovara te 32-godišnjak s područja općine Berek tijekom 2006. godine, uz pomoć 38-godišnjaka iz Bereka, za novčano iznos od 850 eura, od nepoznate osobe s područja Siska, nabavili lažnu svjedodžbu jednoga pučkog sveučilišta iz Zagreba.

Pročitajte i ovo Ilustracija U susjedstvu Sve više žrtava lažne liječnice: Zarađivala na stomatološkim uslugama i tretmanima protiv starenja Slika nije dostupna Policija u BiH nastavlja veliku istragu o mreži krivotvoritelja dokumenata

Na taj su način, podsjeća policija 'stekli' srednju stručnu spremu za vozača motornog vozila, a krivotvorene svjedodžbe uporabili kao prave isprave u Uredu državne uprave te u radne knjižice upisali stjecanje stručne spreme.

'Na isti je način djelo počinio i 29-godišnji Bjelovarčanin, ali bez posredništva', navodi policija i dodaje kako su od svih osumnjičenih oduzete krivotvorene svjedodžbe, a protiv njih će biti podnesene kaznene prijave. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene