Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opekline 2. i 3. stupnja

Vukovar: Osoblje bolnice htjelo zagrijati dijete pa ga teško opekli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dijete je bilo staro samo jedan dan kada je zadobilo teške opekline od vrele vode koja je iscurila iz termofora.

Bračni par iz Županje doživio je stravično iskustvo u vukovarskoj bolnici. Njihovo je novorođenče zadobilo teške opekline od vruće vode iz termofora kojim ga je osoblje htjelo zagrijati nakon što su primijetili da djetetu pada temperatura, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave Joško Markić Privedena jedna osoba Liječnik o stanju jednogodišnje djevojčice s opeklinama: ''Na respiratoru je, cilj je da ne trpi bolove''

>> Dramatičan apel s Odjela onkologije: Temperature iznad 40, a nemamo klime!

'Dječak je rođen 30. srpnja, a iduće jutro su mojoj supruzi rekli da se dogodila mala nezgoda u kojoj je opečen, te da su ga hitno prevezli u Osijek', ispričao je dječakov otac koji je tri dana pokušavao stupiti u kontakt s nekim u vukovarskoj bolnici, no nitko nije znao tko je te noći bio dežuran. Osoblje ga je uvjeravalo kako je voda iz termofora istekla i opekla dijete jer je čep popustio. No, otac ne vjeruje u tu priču i dodaje kako je dječakova odjeća bila potpuno natopljena vodom, te da ga čudi kako nitko nije čuo da maleni plače.

Dječak je zadobio opekline 2. i 3. stupnja i izvan je životne opasnosti, a roditelji planiraju tužiti vukovarsku bolnicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene